Nieuwsoverzicht

woensdag, 11 december, 2019

Gratis Posters

Ter ondersteuning bij het spelen van akkoorden op de gitaar en piano hebben we 2 posters gemaakt. Wil jij deze twee A1-posters ontvangen voor in je muzieklokaal of oefenruimte? Bezoek dan de onderstaande link.

 

Vraag de posters hier gratis aan

vrijdag, 16 november, 2018

Maak kennis met Musicbox (video)

Ben jij muziekdocent in het voortgezet onderwijs en wil je eenvoudig kunnen differentiëren met een flexibel lesprogramma?


Maak kennis met Musicbox!


In Musicbox is het lesmateriaal gebundeld in boxen. Er zijn boxen voor het behandelen van theorie, het spelen van populaire songs, voor thema’s en leuke extra’s en voor het verbeteren van muzikale vaardigheden.

In een groot en groeiend aantal boxen is de juiste zó gevonden. Even zoeken op onderwerp, sorteren op moeilijkheidsgraad en.. Voilà!

dinsdag, 10 april, 2018

Musicbox voor de bovenbouw

We zijn gestart met de productie van de leerlijnen voor de bovenbouw! Net als in het huidige aanbod is de opzet flexibel en zal alle theorie en praktijk uit de verschillende boxen worden uitgewerkt op drie niveaus.

 

vrijdag, 2 maart, 2018

5 'Light' Songboxen

Speciaal voor gebruik in de onderbouw introduceren we vanaf seizoen 2018-2019 de Songbox light. Deze Songbox verschilt van onze traditionele Songbox omdat het arrangement uit minder maten bestaat (doorgaans 8). De lengte van het arrangement is daarnaast in alle niveaus gelijk waardoor de niveaus gemakkelijk door elkaar gespeeld kunnen worden. Verder zullen de verschillen tussen de niveaus 1 t/m 3 dichter bij elkaar liggen.  De getoonde boxen zijn in productie en komen nog in 2018 beschikbaar. 

 

vrijdag, 9 februari, 2018

Extra laagdrempelige boxen

Bij de start van het nieuwe seizoen komen er een aantal extra laagdrempelige boxen beschikbaar. Dit zijn de boxen Hoog en Laag, Lang en Kort en Maak een Melodie. Deze boxen zijn eenvoudiger qua opzet en inhoud en zullen worden toegevoegd aan onze voorgestelde leerlijn voor het VMBO. 

maandag, 8 januari, 2018

Musicbox Volledig Digitaal

De volledig digitale editie van Musicbox is vol in ontwikkeling. Een nieuwe editie die de komende jaren zal uitgroeien tot een reflecterende persoonlijke leeromgeving voor leerlingen en een praktische en tijdbesparende voorziening voor docenten. Uiteraard met behoud van onze unieke flexibiliteit en differentiatie.

 

Dit jaar is het al mogelijk om tegen een verlaagd tarief gebruik te maken van de eerste editie van Musicbox Digitaal. In deze eerste editie kun je de volgende functionaliteiten verwachten:

 

Zelf zien hoe compleet en flexibel Musicbox is?

Neem een kijkje in de docenten demo!


Docenten Demo